Omat myyntipisteet

 Tuotteiden tuoreus on Vierulan tilalle kunnia-asia. Marjat ja vihannekset ovat aina myyntiaamuna kerättyjä ja toimitetaan myyntipaikkoihin suoraan tilalta, mikä takaa tuotteiden laadukkuuden.
Kesäisin Vierulan tilan tuotteita on saatavana neljältä omalta myyntipisteeltä, kesätoreilta, Reko-lähiruokarenkaiden kautta, suoraan Vierulan tilalta 24 tuntia vuorokaudessa sekä jälleenmyyjiltä lähialueen kaupoista.

Vierulan tilalla on joka kesä neljä omaa myyntipistettä, joissa asiakkaita palvelevat koulutetut ja ammattitaitoiset myyjät. Mansikkaa muistuttavat myyntipisteet ilmestyvät katukuvaan kesäkuussa ja ovat avoinna joka päivä niin kauan, kun aamulla kerättyjä marjoja ja vihanneksia riittää. Myyntipisteet sulkevat ovensa elokuussa, kun satokausi on ohitse.

Vierulan omat myyntipisteet löytyvät Mäntyharjun S-Marketin, Kuortin ABC:n, Pertunmaan K-Market Karpalon ja Heinolan S-market Heinoskan edestä. 
Myyntipisteistä avoinna elokuussa 2021 ma-la
Mäntyharjun myyntipiste alkaen kello 9.00 niin kauan kuin marjaa riittää. 
Pertunmaan, Kuortin ja Heinolan myyntipisteet ovat suljettuna jo kesän 2021 osalta! Kiitos kuluneesta kesästä! 
 
Vierulan myyntipisteillä on huomioitu korona. Myyntipisteille on asetettu pisarasuojat, jotka suojaavat tuotteita, myyjiä ja asiakkaita. Lisäksi desinfiointia on tehostettu ja saatavilla on käsidesiä.

Kesätorit ja lähiruokarenkaat

Vierulan tuotteita saa kesäisin Mäntyharjussa Ahveniston ja Heinolan puolella Hirvisalon kesätoreilta, jotka palvelevat kesäkuun alusta elokuun loppuun joka lauantai. 
Ahveniston kesätori on avoinna kello 10-12 ja Hirvisalon kesätori kello 12-14.
Lisätietoja Ahveniston kesätorista löytyy https://www.facebook.com/AhvenistonKesatori/ ja
Hirvisalon kesätorista https://www.facebook.com/hirvisalonkesatori/.

Vierulan marja- ja vihannestila on mukana myös sekä Mäntyharjun että Pertunmaan Reko-lähiruokarenkaissa. Ruokarenkaat toimivat paikkakuntakohtaisten, suljettujen Facebook-ryhmien kautta. Ryhmissä tuottajat ja kuluttajat sopivat suorista kaupoista ja jakopäivistä keskenään.
Lähiruokarenkaissa tuotteita myydään satokauden mukaan, joten kesällä Vierulan tila myy Reko-jakeluissa marjoja ja vihanneksia, ja talvisin muita tuotteitaan.

Kaikkia Vierulan tilan tuotteita voi ostaa suoraan tilalta Enonlahdelta. Kesäaikana tuoreita marjoja ja vihanneksia saa Vierulasta vaikka keskellä yötä, koska tilan itsepalvelukioski palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Lisätietoja tilamyynnistä täältä