Omat myyntipisteet

 Tuotteiden tuoreus on Vierulan tilalle kunnia-asia. Marjat ja vihannekset ovat aina myyntiaamuna kerättyjä ja toimitetaan myyntipaikkoihin suoraan tilalta, mikä takaa tuotteiden laadukkuuden.
Kesäisin Vierulan tilan tuotteita on saatavana neljältä omalta myyntipisteeltä, kesätoreilta, Reko-lähiruokarenkaiden kautta, suoraan Vierulan tilalta 24 tuntia vuorokaudessa sekä jälleenmyyjiltä lähialueen kaupoista.

Vierulan tilalla on joka kesä neljä omaa myyntipistettä, joissa asiakkaita palvelevat koulutetut ja ammattitaitoiset myyjät. Mansikkaa muistuttavat myyntipisteet ilmestyvät katukuvaan kesäkuussa ja ovat avoinna joka päivä niin kauan, kun aamulla kerättyjä marjoja ja vihanneksia riittää. Myyntipisteet sulkevat ovensa elokuussa, kun satokausi on ohitse.

Vierulan omat myyntipisteet löytyvät kesäisin Mäntyharjun S-Marketin, Kuortin ABC:n, Pertunmaan K-Market Karpalon ja Heinolan S-market Heinoskan edestä. 
PERTUNMAAN, KUORTIN JA HEINOLAN MYYNTIPISTEET KIITTÄÄ KULUNEESTA KESÄSTÄ 2022 JA SULKEE LUUKKUNSA MAANANTAINA 25.7! 
 
Mäntyharjun myyntipiste avoinna  ma- la klo 9.00 - > niin kauan kuin marjaa riittää
(yleensä noin klo 16. 30 saakka, voit aina varmistaa tarvittaessa kioskin aukiolon soittamalla 0440680804)
Su suljettu
 
Vierulan myyntipisteillä on huomioitu korona. Myyntipisteille on asetettu pisarasuojat, jotka suojaavat tuotteita, myyjiä ja asiakkaita. Lisäksi desinfiointia on tehostettu ja saatavilla on käsidesiä.

Kesätorit ja lähiruokarenkaat

Vierulan tuotteita saa kesäisin Mäntyharjussa Ahveniston ja Heinolan puolella Hirvisalon kesätoreilta, jotka palvelevat kesäkuun alusta elokuun loppuun joka lauantai. 
Ahveniston kesätori on avoinna kello 10-12 ja Hirvisalon kesätori kello 12-14.
Lisätietoja Ahveniston kesätorista löytyy https://www.facebook.com/AhvenistonKesatori/ ja
Hirvisalon kesätorista https://www.facebook.com/hirvisalonkesatori/.

Vierulan marja- ja vihannestila on mukana myös sekä Mäntyharjun että Pertunmaan Reko-lähiruokarenkaissa. Ruokarenkaat toimivat paikkakuntakohtaisten, suljettujen Facebook-ryhmien kautta. Ryhmissä tuottajat ja kuluttajat sopivat suorista kaupoista ja jakopäivistä keskenään.
Lähiruokarenkaissa tuotteita myydään satokauden mukaan, joten kesällä Vierulan tila myy Reko-jakeluissa marjoja ja vihanneksia, ja talvisin muita tuotteitaan.
Mäntyharjun REKO-ryhmään voi liittyä täältä 
ja Pertunmaa/Kuortin REKO-ryhmään täältä.

Kaikkia Vierulan tilan tuotteita voi ostaa suoraan tilalta Enonlahdelta. Kesäaikana tuoreita marjoja ja vihanneksia saa Vierulasta vaikka keskellä yötä, koska tilan itsepalvelukioski palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa. Lisätietoja tilamyynnistä täältä