TapahtumatHUOM! 9.9.2023 Sadonkorjuupäivästä annabelle perunat eivät ole säilyneet meidän odottamallamme tavalla. Pahoittelut! Perunoita ostaneet voivat olla yhteydessä tilalle niin sovimme hyvityksestä. 0440680804
SADONKORJUUPÄIVÄ 2024 siirtyy myöhemmäksi ajankohdaksi syksylle, jotta ehtivät kunnolla kuorettua ja näin säilyvät paremmin kellareissa. Ilmoitamme uutta päivää lähempänä! 

Tervetuloa jälleen Sadonkorjuupäivään Kuorttiin! 
Perinteinen sadonkorjuupäivä Kuortissa järjestetään jo 20. kertaa syksyllä 2024 . Tapahtuma on viime vuosina hyväksi havaitussa paikassa Puodin pihassa osoitteessa
Oravatie 2, 19410 Kuortti, ABC Kuorttia vastapäätä (seuraa opasteita).
Sadonkorjuupäivänä voi ostaa Vierulan tilan tuotteita isoissa tai pienissä erissä, omiin astioihin tai valmiiksi pakattuina. Tarjolla on perunaa, kaalia, sipulia, kesäkurpitsaa, avomaankurkkua sekä mansikoita ja vadelmia kuivattuina ja tilanteen mukaan myös tuoreena. Vaikka juuresten viljelyn olemme lopettaneet, niin hankimme viljelijäkollegalta myös multaporkkanat, punajuuret ja lantut, jotta saat talvivarastoon kaikki tuotteet yhdellä kertaa!
Lisäksi myynnissä on mehuja, kuohujuomia, paholaisenhilloa, marjahilloja ja muita herkkuja.
Tuotteita voi ostaa myös isommissa erissä, joita voi tilata etukäteen numerosta 0440 680804 soittamalla tai lähettämällä Whatssapp viestiä.
Sadonkorjuupäivä on tänä vuonna lähiruokapäivänä, jolloin myös valtakunnallisesti pääsee tutustumaan tuottajiin ja kotimaiseen ruoantuotantoon ympäri Suomea. Samalla voi nähdä ja kokea, mitä ”tuoretta lähiruokaa suoraan viljelijältä” todella tarkoittaa.
Mukana myös muita lähiruuan tuottajia. Tällä hetkellä mukaan on tulossa Kuvalan Liha, Lammastila Villakko, Heidi Seppälän leivät, Heilukankaan tyrnituotteet, Sari Kiiskisen leivonnaiset,  Lunkan leivonnaiset, Leskelä highland, Iso-Mikkasen lammastila, Niittypellon lammastilat, Heikki Karjalaisen kalakukkoja sekä monet käsityöläistuotteet. Uudet tuottajat ovat tervetulleita mukaan, ilmoittautuminen 0440 680804.
Ja tietenkin Puotin pihassa ollessa kannattaa käydä tekemässä ihania löytöjä syyspäivien iloksi!
Soita ja kysy, kerromme mielellämme lisää tapahtumasta!
Tiina ja Mikko Kohonen
Vierulan tila
Puh. 0440680804