TapahtumatSADONKORJUUPÄIVÄ LAUANTAINA 11.9.2021
Puodin pihassa Kuortissa osoitteessa Oravatie 2 19410 Kuortti klo 9.00-14.00 

Tervetuloa jälleen Sadonkorjuupäivään Kuorttiin! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään isommalla alueella, turvavälit huomioiden! 
Perinteinen sadonkorjuupäivä Kuortissa järjestetään jo 17. kertaa lauantaina 11.9 kello 9-14. Tapahtuma on viime vuosina hyväksi havaitussa paikassa Puodin pihassa osoitteessa Oravatie 2, 19410 Kuortti, ABC Kuorttia vastapäätä (seuraa opasteita).
Sadonkorjuupäivänä voi ostaa Vierulan tilan tuotteita isoissa tai pienissä erissä, omiin astioihin tai valmiiksi pakattuina. Tarjolla on perunaa, kaalia, sipulia, maissia, kesäkurpitsaa, avomaankurkkua sekä mansikoita ja vadelmia kuivattuina ja tilanteen mukaan myös tuoreena. Vaikka juuresten viljelyn olemme lopettaneet, niin hankimme viljelijäkollegalta myös multaporkkanat, punajuuret ja lantut, jotta saat talvivarastoon kaikki tuotteet yhdellä kertaa!
Lisäksi myynnissä on hunajaa, mehuja, Vierulan Kuohua, paholaisenhilloa , marjahilloja ja muita herkkuja.
Tuotteita voi ostaa myös isommissa erissä, joita voi tilata etukäteen numerosta 0440 680804 soittamalla tai lähettämällä Whatssapp viestiä.
Sadonkorjuupäivä on tänä vuonna Lähiruokapäivänä, jolloin myös valtakunnallisesti pääsee tutustumaan tuottajiin ja kotimaiseen ruoantuotantoon ympäri Suomea. Samalla voi nähdä ja kokea, mitä ”tuoretta lähiruokaa suoraan viljelijältä” todella tarkoittaa.
Mukana myös muita lähiruuan tuottajia. Tällä hetkellä mukaan on tulossa Kuvalan Liha, Lammastila Villakko, Heidi Seppälä leivät, Heilukankaan tyrnituotteet, Sari Kiiskisen leivonnaiset, Kovapohjan tilan ternimaitoa, Leskelän tila, Liisa Leporinne, Iso-Mikkasen tila, Niittypellon tila, ja Eila Ripatin muurinpohjaletut. Uudet tuottajat ovat tervetulleita mukaan, ilmoittautuminen 0440 680804.
Ja tietenkin Puotin pihassa ollessa kannattaa käydä tekemässä ihania löytöjä syyspäivien iloksi 
Soita ja kysy, kerromme mielellämme lisää tapahtumasta!
Tiina ja Mikko Kohonen
Vierulan tila
Puh. 0440680804
Vierulan tilan väki osallistuu erityisesti joulun alla tuotteidensa kanssa aktiivisesti tapahtumiin ympäri Suomen. Olemme olleet jo vuosia mukana esimerkiksi valtakunnallisilla Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella.
Koronan myötä osallistuimme myös virtuaalisille Ruokamessuille.

Vierulan omista tapahtumista perinteisin on Sadonkorjuupäivä, joka on järjestetty jo 16 kertaa. Tapahtumapaikaksi on vakiintunut Kuortti ja ajankohdaksi valtakunnallinen Lähiruoka-päivä, jota vietetään syyskuussa. Sadonkorjuupäivästä on muodostunut suosittu tapahtuma, joka yhdistää paikalliset tuottajat ja kuluttajat. Lähiruuan myyntitapahtumaan osallistuu vuosittain satoja ihmisiä. Vierulan tilan lisäksi Sadonkorjuupäivään osallistuu muita lähialueen ruuantuottajia, joten tapahtumassa on joka vuosi saatavilla laaja kattaus lähiruokaa.
Seuraa ilmoittelua tapahtumista täällä ja somessa!